Колега Crazy JTD, нещо не мога да схвана логиката... Първо твърдиш, че с МТел-ска карта не ставало, след което окрилян от писаниците във форума не щеш ли - проработило. Ти гъбаркаш ли се с нас, а?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Навигация и телефон 147ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеКолега Crazy JTD, нещо не мога да схвана логиката... Първо твърдиш, че с МТел-ска карта не ставало, след което окрилян от писаниците във форума не щеш ли - проработило. Ти гъбаркаш ли се с нас, а?
Comment
-
Нали не ми се ежиш като психясала котка пред питбул ? и не ми пиши а ? ма ? и т.н никой не убеждавам най-малко пък теб..........ти си един от философите които са във производството на Алфи от самото си раждане макар и някои неща Изключително много да им бяга
Приятна вечер и не ме занимавай повече ако обичаш156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
147 Mjet+Love
166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....
Comment
-
Баце (нали така си казвате във Варна), изобщо не ми дреме какво мислиш за мен. До момента съм помогнал на някои потребители, на други не съм. Отегчих се от злобата в този форум, спирам да пиша (както много колеги вече го направиха) и минавам в рийд онли режим.
П.С. Вместо да пишеш за котки, питбули и други представители от контингента на Animal Planet вземи се пообразовай малко, по-конкретно граматиката, защото смърди отвсякъде.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy JTD Покажи съобщениеБлагодаря ти dansguardian ! Точно ти ме накара да излезна в тоя час и да го направя това което ме овещаваш "цяла вечер" че не работи ! ИИИИИИИИИИ телефона си проработисамо дето не си остави номера та да ти звънна
ivo_63 запази си ограниченото мислене за себе си,за да не получаваме предупреждения от модераторите или по-точно аз!
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
Телефона на 147ца Р А Б О Т И ! И темата е за ключ ! Ако някой иска да пита нещо на личноAlfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Първоначално публикувано от ROMEO_147 Покажи съобщениеНа моята 147-ца имам Navi-+ (телефон, навигация), с карта купена преди година на (G)
Могат да ми звънят и да говоря по телефона ,но аз не мога да звъня от колата ,като набера номера и пробвам да се обадя изписва свързване и изведнъж прекъсва...
т.е мога само да приемам обаждания
От какво може да е проблема ?
И също така има ли начин да се промени мелодията на звънене , че е много дразнеща.
Някой знае ли къде се намира антената за телефона ?
Comment
-
Първоначално публикувано от ROMEO_147 Покажи съобщениеНякой знае ли къде се намира антената за телефона ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment