Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигация и телефон 147ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега Crazy JTD, нещо не мога да схвана логиката... Първо твърдиш, че с МТел-ска карта не ставало, след което окрилян от писаниците във форума не щеш ли - проработило. Ти гъбаркаш ли се с нас, а?
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
      Колега Crazy JTD, нещо не мога да схвана логиката... Първо твърдиш, че с МТел-ска карта не ставало, след което окрилян от писаниците във форума не щеш ли - проработило. Ти гъбаркаш ли се с нас, а?
      След малко повече мъчене и убеждения от към настройки си тръгна без проблеми.

Comment

Нали не ми се ежиш като психясала котка пред питбул ? и не ми пиши а ? ма ? и т.н никой не убеждавам най-малко пък теб ..........ти си един от философите които са във производството на Алфи от самото си раждане макар и някои неща Изключително много да им бяга
        Приятна вечер и не ме занимавай повече ако обичаш
        156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
        147 Mjet+Love
        166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
        Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....

Comment

Баце (нали така си казвате във Варна), изобщо не ми дреме какво мислиш за мен. До момента съм помогнал на някои потребители, на други не съм. Отегчих се от злобата в този форум, спирам да пиша (както много колеги вече го направиха) и минавам в рийд онли режим.
          П.С. Вместо да пишеш за котки, питбули и други представители от контингента на Animal Planet вземи се пообразовай малко, по-конкретно граматиката, защото смърди отвсякъде.
          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от Crazy JTD Покажи съобщение
            Благодаря ти dansguardian ! Точно ти ме накара да излезна в тоя час и да го направя това което ме овещаваш "цяла вечер" че не работи ! ИИИИИИИИИИ телефона си проработи само дето не си остави номера та да ти звънна

ivo_63 запази си ограниченото мислене за себе си,за да не получаваме предупреждения от модераторите или по-точно аз !

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Телефона на 147ца Р А Б О Т И ! И темата е за ключ ! Ако някой иска да пита нещо на лично
            споко , модератора няма да те накаже за ограниченото ти мислене, макар че мисъл при теб не виждам
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
            Peugeout 2.2 HDI 133+++
            Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от ROMEO_147 Покажи съобщение
              На моята 147-ца имам Navi-+ (телефон, навигация), с карта купена преди година на (G)
              Могат да ми звънят и да говоря по телефона ,но аз не мога да звъня от колата ,като набера номера и пробвам да се обадя изписва свързване и изведнъж прекъсва...
              т.е мога само да приемам обаждания
              От какво може да е проблема ?
              И също така има ли начин да се промени мелодията на звънене , че е много дразнеща.

Някой знае ли къде се намира антената за телефона ?

Comment

Първоначално публикувано от ROMEO_147 Покажи съобщение
                Някой знае ли къде се намира антената за телефона ?
                На покрива.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                X